Over ons

Over Bio Proeflokaal

IMPACT PROJECT

Graag vertellen je wat meer over Bio Proeflokaal. Het Bio Proeflokaal is een impact project van foodbedrijf de Smaakspecialist. Dit pop-up concept staat volledig in het teken van bewustwording rondom biologische en verantwoorde voeding. Met het concept toveren we een locatie om tot een tijdelijke foodbeleving, waar mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten door te proeven, ruiken, eten, zien en ervaren. Inmiddels heeft de Smaakspecialist al vele succesvolle edities van het Bio Proeflokaal gedraaid en tienduizenden mensen geïnspireerd.

Pop-up winkel Bio Proeflokaal

de Smaakspecialist

De Smaakspecialist (B Corp) is het bevlogen bedrijf achter o.a. de biologische foodmerken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food. Het heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Wij geloven namelijk in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Met onze producten in de supermarkt maken we goede voeding toegankelijk. Met impact projecten zoals Bio Proeflokaal maken we mensen ook nog eens op een inspirerende manier bewust van de kracht en noodzaak van biologische voeding. We openen letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten om bezoekers hiermee kennis te laten maken. Tijdens onze Bio Proeflokaal edities werken we uiteraard zoveel mogelijk met onze eigen producten.

Landgoed Luchtenburg

Sinds het voorjaar van 2020 heeft de Smaakspecialist haar intrek genomen in Landgoed Luchtenburg. Het hoofdkantoor van de Smaakspecialist huist in de voormalige boerderij op het landgoed. We zijn ontzettend blij om de gronden van dit prachtige landgoed te mogen beheren en op deze plek anderen te kunnen inspireren. Op Landgoed Luchtenburg kunnen wij daadwerkelijk laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Het is niet zomaar alleen een evenementen locatie, maar ook een plek van educatie en inspiratie waar onze missie tot leven komt. Op deze prachtige plek, midden in het groen, komt het DNA van de Smaakspecialist echt tot zijn recht. Landgoed Luchtenburg vormt de thuisbasis voor onze Bio Proeflokaal pop-up edities, maar ook op andere bijzondere plekken hebben we mooie edities mogen organiseren.