Op vrijdag 18 april vieren we de start van het aspergeseizoen! Geniet van een verfijnd 4-gangenmenu, met zorg samengesteld en bereid door de chefs van Bij Wijze van Spijzen.
Laat je verrassen door de smaakvolle creaties en beleef een sfeervolle avond op het prachtige Landgoed Luchtenburg. Dit is een van de meest geliefde edities van het Bio Proeflokaal, dus wees er snel bij! Bekijk het menu hieronder en reserveer je tafel op tijd.
DESEMBROOD MET DIPS
–
VOORGERECHTÂ
zalm | gravad lax | gerookte asperge | mierikswortel
–
TUSSENGERECHT
asperge velouté | kervel | zuurdesem toast | ei
–
HOOFDGERECHT
roodbaars | asperges beurre noisette | doperwten crème | beurre blanc | rosti
–Â
NAGERECHTÂ
merengue | rood fruit | sabayon | sorbet
Op Landgoed Luchtenburg waan je je even in vervlogen tijden. Er zijn honderden landgoederen in Nederland, maar er zijn er niet veel zo uniek als Luchtenburg. Het ademt een prachtige historie en ligt midden in de Ulvenhoutse bossen. De tiendschuur is het oudste gebouw en deed vroeger dienst als opslagplaats voor de belasting (in natura) van pachters en boeren aan de landheer; vaak een tiende deel van de oogst. Met behoud van de karakteristieke elementen is de tiendschuur onlangs volledig duurzaam gerenoveerd en omgedoopt tot sfeervolle ‘Tiend’. Kom jij bij ons (sfeer)proeven tijdens een Bio Proeflokaal.
In het menu wordt zo veel mogelijk gewerkt met biologische producten van de Smaakspecialist en groenten van het seizoen. Alle dieetwensen kunnen in de reservering worden aangegeven. We houden hier rekening mee!
Datum: vrijdag 18 aprilÂ
Adres: Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ Ulvenhout AC
Tijd: aanvang om 18:30, start diner 19:00
Kosten: €59,50 per persoon