Pop-up restaurant met winkel in hartje Breda

Van 12 t/m 23 december opent de Smaakspecialist een pop-up restaurant met winkel in hartje Breda. Dit jaar staat het concept in teken van de Smaakt campagne ‘Elke hap telt’. In het pop-up restaurant met winkel laten we bezoekers op een bijzondere manier kennis maken met de wereld van biologische voeding. Dit doen we door middel van heerlijke biologische gerechten tijdens onze diners. Maar ook met lezingen op het gebied van biologische voeding en een inzamelingsactie voor het initiatief Kidsproef. Dit alles kan in ’t SAS in Breda. Kom proeven, beleven en genieten!

Pop-up Restaurant

Op enkele avonden kan er genoten worden van een heerlijk biologisch viergangen diner in ’t SAS in hartje Breda. De diners worden verzorgd door Chef Bas Hellemons. Zijn passie voor koken is begonnen in zijn (nog) jongere jaren. Na stages in binnen- en buitenland is hij zijn eigen food company gestart. Vanuit BastronomiQ staat de culinaire beleving centraal. Lowlands heeft dit jaar mogen genieten van zijn kookkunsten en nu is ook het pop-up restaurant van de Smaakspecialist (Bio Proeflokaal) aan de beurt. We zijn trots om de passie en kwaliteit van Bas te mogen delen.

Lezing: Food for thought

Op dinsdagavond 18 december pakt, kenner van biologische en vegetarische/plantaardige voeding, Carlijn Revermann het podium om een lezing te geven. De lezing, genaamd ‘Food for Thought’, zal een laagdrempelige, informatieve sessie worden waarbij iedereen zijn vragen kwijt kan op het gebied van voeding. Een inspiratievolle avond op het gebied van biologische en vegetarische/plantaardige voeding  met hapjes en een drankje.

Fundraising diner Kidsproef

Op donderdag 20 december organiseert de Smaakspecialist een fundraising diner voor het initiatief Kidsproef. Het educatieve en interactieve lesprogramma Kidsproef inspireert kinderen uit groep 7 verantwoord te eten. Tijdens de gastles waarbij verantwoorde voeding voor mens, dier en natuur centraal staat, krijgen ze antwoord op de vragen; wat is voeding, waar komt het vandaan, wat is suiker en wat is precies biologisch?

Winkel

Van woensdag 12 december t/m zondag 23 december (maandag en dinsdag gesloten) van 12.00 tot 18.00 uur vind u de heerlijkste biologische producten in één winkel. In onze shop geven we u ook graag advies op het gebied van verantwoorde biologische en vegan producten en trakteren we de bezoeker op mooie aanbiedingen!